Müslüm ÇELİK - Okul Müdürü

Müslüm ÇELİK - Okul Müdürü

Çağdaş eğitim standartlarının iyi eğitim görmüş bireylerin ve bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiği günümüzde, eğitimin en önemli unsurları olarak bizlere büyük görev düşmektedir.

Bilim ve teknoloji alanındaki gelişmeleri, yenilikleri izlemek ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamak eğitim kurumlarının görevidir. Günümüzde bilgiye erişim kaynakları oldukça geniştir. Bu kaynaklara en kolay şekilde erişimi sağlamak için yol gösterici olarak görevimizin bilincindeyiz.

Biz ilke ve hedeflerimiz doğrultusunda  "Kendine yapılmasını istemediğin bir davranışı başkasına yapmamalısın” düşüncesinden yola çıkarak okulumuzun idarecisi, öğretmeni, hizmetlisi yani tüm çalışanları olarak eğitim sürecinin aksamayan bir dişlisi olmaya gönüllüyüz.

Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini akademik ve sosyal becerilerini iyi analiz ederek onların geleceklerine yön verecek en uygun meslek seçimini sağlam bir zeminde hazırlamalıyız. Ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi donanıma sahip olması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.              

(414) 347 2147 Eposta